Maatkostuums met een Italiaanse stijl voor Heren en Dames volgens Uw lichaamsmaten

CG Tailors staat bekend om het benadrukken van je persoonlijkheid met een gepersonaliseerd maatkostuum. De gezegde gaat: ‘Een gepersonaliseerd maatkostuum maakt een grote indruk in vergelijking met confectie kleding. Men kan de bewondering van een gepersonaliseerd kostuum op maat niet negeren en weerspiegelt de pure mix van hoogwaardige stoffen, de fijne afwerkingen en de elegante stijl.
 

 

Voor elke gelegenheid transformeert een prachtig Kostuum op maat U van een ‘jongeman’ in een ‘gentleman’. De look en het gevoel van een goed passend kledingstuk geef je de juiste uitstraling en  geeft positieve vooruitstrevende gedachten.

Waarom CG-kleermakers het best geschikt is om kwaliteit stoffen en stijl te kiezen ?

De Italiaanse stijl staat voor een high-class status in de modewereld. En er is geen betere manier dan een op maat gemaakt kostuum in een goed geproduceerde pasvorm. CG Tailors wordt beheerd door een team van bekwame kleermakers die de voorkeuren van Heren en Dames begrijpen volgens de laatste trends en stijlen in de mode. De factoren die CG Tailors een uitstekende reputatie geven voor gepersonaliserende maatkostuums zijn:

  1. Werkzaam sedert bijna drie decennia; Al 28 jaar lang leveren wij op maat gesneden maatkostuums rechtstreeks aan eindverbruikers.
  2. Breed gamma van luxe kwaliteit stoffen; We geven klanten het voorrecht om te kiezen uit hoogwaardige Italiaanse- en Engelse kledingstoffen.
  3. Intrigerende pasvormen en ontwerp mogelijkheden; Er zijn verschillende styling opties waaruit U kunt kiezen volgens Uw wensen en verlangens.
  4. Onberispelijke montage van kleding; Wij ontwerpen blazers, broeken en hemden met de juiste maten die U een goede pasvorm geven.
  5. Gepersonaliserende kleding in vele stijlen; Bij CG Tailors vindt U altijd een slimme manier om je aan te passen aan eender welk evenement. Wij produceren trouwkostuums, maathemden, smokings, blazers, regenjassen, winterjassen, gilets, casual vesten en nog veel meer.

Laat U verwennen door bekwame kleermakers; Een goed maatkostuum is het geschenk dat wij U aanbieden. Als U op zoek bent naar een slim kledingstuk om er perfect uit te zien, laat dan onze kleermakers U helpen bij het geven van een uitstekende uitstraling. Contacteer CG Tailors via telefoon +32475266604 of vul het formulier ‘contacteer ons’ in via CG Tailors.com.