Maathemden volgens Uw lichaamsmaten

Als het gaat om een ​​perfecte pasvorm, kan men de elegantie van op maat gemaakte Kostuums en Hemden niet ontkennen. CG Tailors, met haar hoogwaardige maatkostuums, geeft U een passende vorm van 1° klasse die de verwachtingen van de klant niet teleurstelt. Omdat CG Tailors bestaat uit een team van professionele kleermakers, waar kleding wordt gemaakt door de beste vakmanschapslieden, is er de absolute zekerheid van het aangenaam- en comfortabel dragen waardoor U zich helemaal goed voelt.

CG Tailors is goed geïntroduceerd in de modern- en klassieke stijlen voor Kostuums en Hemden. Het unieke aspect van onze op maat gemaakte Kostuums is de toewijding om volledig te voldoen aan de voorkeuren van de klant. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende ontwerpen of je kunt je eigen persoonlijke mix maken. Als U bij ons bent, kunt U het enorme aanbod aan kwaliteit stoffen, accessoires en prachtige ontwerpen ontdekken. Dit omvat vele verschillende stijlen voor mouwen, revers, kragen, zakken, knoop afwerkingen & kleuren, knoopsgaten en vele andere opties.

 

 

U verdient het om Maatkostuums en Maathemden in een perfecte stijl te dragen

CG Tailors is een samensmelting van old-school tailoring en trendsetter design. Hierdoor zijn we in staat om een gelijke trend te behouden van de traditionele maatpakken. De factoren die ons een uitstekende keuze geven voor gepersonaliseerde maatkostuums en hemden op maat zijn:

  • Onberispelijke kwaliteit van stoffen- en productie.
  • Een aangepaste afstemming op de voorkeuren van de klant
  • Absolute zekerheid van een perfecte pasvorm
  • Onze ontwerpers helpen U bij het kiezen van ontwerpen naar Uw keuze
  • Modern ontwerp en klassieke afstemming volgens uw voorkeuren

Bewondering bij het zien van maatkleding ; Geef onze bekwame kleermakers een kans en zie de magie gebeuren. U zult zeer zeker de superieure maatkostuums gaan waarderen. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van zowel formele- als casual kleding. Om een ​​kostuum / shirt te laten produceren volgens uw exacte afmetingen, maak een afspraak met CG Tailors.