Op maat gemaakte Kostuums en Broeken voor Heren en Dames

CG Tailors, met zijn uitzonderlijk productie van op maat gemaakte kostuums, shirts en broeken, heeft zijn voetstuk gezet op het gebied van mode en stijl. We hebben ons toegelegd op gepersonaliseerde kleding en een perfecte pasvorm. Omdat de organisatie bestaat uit een team van bekwame kleermakers terwijl voor het vervaardigen van design & mode kleding hoogwaardige Italiaanse en/of Engelse stoffen worden gebruikt, wordt U als klant niet teleurgesteld met een optimale look, kwaliteit en gevoel. Het comfortabele draagcomfort en het uiterlijk optimaliseren van Uw persoonlijkheid zorgen ervoor dat U zich speciaal zult voelen voor eender welke gelegenheid.

Waarom U moet kiezen voor de op maat gemaakte Kostuums van CG Tailors?

In de huidige tijd wordt CG TAILORS gezien als een uitzonderlijke keuze van Italiaanse maatkostuums. Onze klantgerichte benadering bestaat vooreerst uit de voorkeur van de cliënt zoals het soort kledingstuk, in welke stijl en voor welke gelegenheid en alleen dan gaan we door met de vervaardiging van het mooiste kledingstuk. Bovendien geeft het ons ook het grootste genoegen voldoening te geven aan de klant.

Het drievoudige voordeel van het kiezen voor CG Tailors voor de beste maatkostuums in modieuse stijl is:

 

•    Gepersonaliseerde service: CG Tailors maatwerk is gepersonaliseerd per individuele behoefte. Het ultieme gebaar stelt ons in staat om U een service met een glimlach te leveren.

•    Hoogwaardige stoffen en pasvorm: ieder van onze kledingstukken worden met de hand geproduceerd door de bekwame kleermakers. U zult verrukt zijn op de verscheidenheid van detail, de verbluffende snitten en design en een mooie uitstraling.

•    Trend in Productie kunst: CG Tailors volgen de moderne en trendy mode en vervaardigen het prachtige kledingstuk hetzij casual, formeel of semi-formeel volgens Uw inzichten.

Afgezien van dit alles, bewondert onze klanten de professionele wijze waarop wij deze taak uitvoeren. U kunt kiezen uit een breed scala aan vooraf ontworpen formaten of je kunt zelfs je eigen stijl ideeën inbrengen. Dus als U op zoek bent naar een elegante op maat gemaakte overhemden, Kostuums en broeken, maak dan uw volgende afspraak met ons.