Maatkostuums en Maatjassen & stijlvolle Casual jassen/vesten

Maatkostuums en -mantels zijn de modieuze trendsetters van het moderne tijdperk, vooral voor die Heren en Dames die iets speciaals wensen. Men kan niet ontkennen dat bij aankoop van een origineel kledingstuk met een creatieve- en persoonlijke ‘look’, dat dit precies is waar onze services van maatkleding in werking treedt.

CG TAILORS, met zijn uitstekend op maat geproduceerde kostuums, geeft klanten de mogelijkheid om de vrijheid van hun keuzes te verwezenlijken. Met andere woorden, met onze op maat gemaakte services kunt U kiezen uit hoogwaardige Italiaanse en Engelse stoffen, uw exacte lichaamsmaten laten opnemen en uw eigen persoonlijke stijl & afwerking ontwerpen. De ultieme look die U verkrijgt met uw prachtige gepersonaliseerd kostuum, zal U ongetwijfeld onderscheiden van andere concurrenten op de markt.

 


Wat kunt u verwachten van CG-Tailors?

Het gepersonaliserende niveau dat U behaalt met een op maat gemaakt kledingstuk is onbeperkt. Bij CG Tailors begrijpen we de voorkeuren van de klant over wat voor soort kledingstuk hij zoekt en wenst, qua gewenste ontwerp & stijl, tesamen met de samenstelling van de gewenste stoffen en de lay-out van het betreffende kledingstuk. CG Tailors’ uitstekende productie van hoogwaardige kostuums, geeft U de volgende aspecten:

  • Onberispelijke kwaliteit en pasvorm; Elk kledingstuk wordt geproduceerd volgens uw lichaamsmaten en bidet U zo een optimale pasvorm- en draagcomfort.
  • Kwalitatief hoogwaardige producten; Aangezien CG Tailors bestaat uit een team van bekwame kleermakers, hierdoor krijgt U een kledingstuk van uitstekende kwaliteit, of het nu gaat om een kostuum, blazer, winterjas, broek, shirt, jasje, bodycoat, gilet, smoking, regenjas, maathemd etc.
  • Breed gamma van styling opties; CG Tailors biedt U een onbeperkte verscheidenheid aan Italiaanse en Engelse stoffen van hoge kwaliteit, die U kunt toepassen op eender welke gewenst kledingstuk.
  • Uitstekende productie kwaliteit; Het snijden van de stoffen en de kleding productie worden professioneel uitgevoerd en leveren U een perfect ontworpen eindproduct. Dit zal U duidelijk een superieur gevoel van draagcomfort geven.

Zie Uzelf in een op maat gemaakt maatkostuum van uitstekende kwaliteit; Als U op zoek bent naar een mooi formeel en / of casual maatkostuum, maak dan uw volgende afspraak met CG Tailors.