Maatkostuums en Maatjassen voor alle ceremoniële gelegenheden

Voor elke speciale gelegenheid willen we ons graag mooi aansluitende kleding dragen. Iets dat alleen kan worden bereikt met een Smoking volledig vervaardigd volgens Uw lichaamsmaten. Dit is precies waar CG Tailors U haar uitzonderlijke service van maatkostuums kan aanbieden. Onze gepersonaliseerde maatkleding is beschikbaar voor zowel Dames als Heren en zal U volledig tevreden stellen op het gebied van uiterlijk, stijl en gevoel.

De Italiaanse stijl staat voor een goed gesneden, stijlvolle en unieke afwerking. Onze organisatie identificeert zich met dezelfde ideologieën en onderneemt een effectieve kwaliteitscontrole om hoogwaardige kostuums met een moderne stijl te produceren voor zowel Heren als Dames.

 

Wat is er zo uniek aan de Maatkostuums van CG Tailors?

Het unieke aan CG Tailors is de directe benadering van de gewaardeerde klant. In eerste instantie voldoen wij aan de voorkeuren en wensen van de klant en zijn keuze van een bewuste gelegenheid waarvoor het kledingstuk zal worden gebruikt; ten tweede wat voor soort ontwerp, stijle en stoffen vereist zijn en tenslotte als derde de speciale verzoeken en/of andere factoren welke een rol kunnen spelen. Alleen dan zullen wij overgaan tot het ontwerpen van het mooiste kledingstuk met de juiste maten, waardoor U de zekerheid verkrijgt van het bereiken van de meest bevredigende ervaring.

Onze maatkostuums voor Dames en Heren worden volledig op maat gemaakt en geproduceerd met behulp van hoogwaardige stoffen. Wij verzekeren U onze expertise als volgt:

  • Grondigheid van de correcte opname van Uw lichaamsmaten
  • Vakmanschap van professionele kleermakers
  • Hoogwaardige stoffen en de nieuwste design trends

Een prachtig ontworpen kostuum verheft de geest en geeft je het volle- en nodige vertrouwen. Als U op zoek bent naar een prachtig maatkostuum, maak dan uw volgende afspraak met CG Tailors. Met onze gepersonaliseerde op maat gemaakte aanpassingen, zult U nooit meer dezelfde zijn.